finnishsweEnglish
etusivu gravimetrinenraakaaineimuritkeskusimurijärjestelmätruuviannostelijatrouhemyllytajankohtaista
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

iceva logo

Keskusimurijärjestelmä raaka-ainesiirrossa tarkoittaa käytännössä sitä että rakennetaan yhteinen alipainelinja kaikille tuotantokoneille jotka liitettään samaan järjestelmään. Tuotantokoneiden raaka-aine suppiloiden päälle asennetaan syklonit jotka täytetään materiaalilla alipainelinjaa hyväksikäyttäen. Materiaali tuodaan sykloniin joko tuotantokoneen vierestä tai mahdollisesti keskitetystä raaka-aine varastosta, tällöin kullekin tuotantokoneelle on tuotava oma raaka-ainelinja sekä mahdollisesti useampi linja mikäli useampia materiaalia tuodaan samanaikaisesti keskusraaka-aine varastosta.

Järjestelmään asennetaan keskussuodatin jonka tehtävä on suodattaa pois materiaalin siirrossa syntyvä pöly joka kulkeutuu alipainelinjaa pitkin suodattimeen

Kaikki ohjataan ohjausyksiköstä josta säädetään mm. syklonien imuajat, hälytysrajat ja linjan puhtaaksi imuaikoja ym.

Alipaine pumppu valitaan siirtomatkojen ja kapasiteetti tarpeen mukaan.

Tämän lisäksi järjestelmään yleensä liitetään mm. kytkentäpöytä jolla pystytään vaihtamaan koneelle menevä materiaali nopeasti .

 

Muutama etu keskusimurijärjestelmästä:
·  Pöly kerääntyy talteen keskussuodattimeen eikä pääse tuotantotilaan

·  Raaka-aine käsittely ei tapahdu koneen vierestä jolloin riski liukastua lattialla oleviin pelletteihini pienenee ja koneen ympäristö on tilavampi ja selkeämpi

·  Vähemmän osia jotka vaativat kunnossapitoa

 

ICEVA Ab:lla on pitkä kokemus keskusimurijärjestelmien toimittamisesta niin Suomeen kuin Eurooppaan. Tarjoamme mielellään niin pieniä kuin suurempia järjestelmiä ja autamme suunnittelussa ja asennuksissa.

 

Esimerkki muutamista komponenteista järjestelmässä:

 
© Bowtec Oy 2007