finnishsweEnglish
etusivu gravimetrinenraakaaineimuritkeskusimurijärjestelmätruuviannostelijatrouhemyllytajankohtaista
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

maguire top

WSB Gravimetriset annostelijat/sekoitus yksiköt

 

Vuonna 1989 valmistettiin ensimmäinen Maguire WSB annostelija ja tämän jälkeen on otettu käyttöön noin 30 000 kpl WSB annostelijaa maailmanlaajuisesti.

 

WSB annostelijoiden suosio johtuu mm. siitä että ne ovat erittäin helppokäyttöiset ja tarkat. Vaaka-anturi pystyy tunnistamaan niinkin pienet virheet kuin 0,025 grammaa (1 pelletti) ja annostus erittäin tarkasti korjattavissa, esim. Micro-Pulse ™ venttiilillä jonka annostus voi olla jopa niinkin pieni kuin muutama pelletti kerralla. Sekoitussuhteet valvotaan jatkuvasti punnitsemalla jokainen materiaali erikseen. Mahdolliset korjaukset annostelija tekee joko välittömästi tai seuraavaan erään sallitusta virhemarginaalista riippuen. Kun erä on valmis punnitusastiassa, se tiputetaan sekoituskammioon sekoitusta varten ennen prosessiin pääsyä, jotta pienimmätkin annostusprosentit olisin hyvin sekoitettuna pääaineiden ja mahdollisen rouheen kanssa. 

 

Oikean annostelijan vallinnassa on syytä huomioida seuraavat asiat jotta mahdollisimman tehokas ja tarkka annostelija/sekoittaja tulee valituksi.

 

Mikä on toivottu tuottavuus alue, kg / tunnissa?

Montako materiaalia maksimissaan sekoitetaan?

Mitkä ovat sekoitus suhteet?

Mitkä ovat materiaali laadut, neitseellinen, lisäaine vai rouhe?

Materiaalien fysikaalinen muoto, pulveri, pellettejä tai muuta?

 

Autamme tietysti mielellämme oikean annostelijan valinnassa.

 

maguire many
 
© Bowtec Oy 2007