finnishSwedishEnglish
rtyuuo

ghhffoöä


 

 
 

 

 

 

Oy Bowtec Ab är ett aktiebolag som grundats år  2006 efter att fungerat tidigare som Oy Baritec Abs maskinavdelning. Företagets huvudsakliga verksamhet är att förse plastindustrin maskiner och utrustning i samband med råmaterialhantering och lagring.
Vi kan erbjuda också extruderings- samt formsprutningslinjer med periferiutrustning.
Vi har över 10 års erfarenhet av samarbete med de viktigaste huvudmännen så vi kan tillsammans med våra huvudmän o kunder tillsammans hitta det optimala lösningar för varje projekt så att kunden får den största nyttan av det hela.

iceva logo
maguire logo
 
 
 
 
 
 
 
pontus westerberg
Pontus Westerberg
pontus.westerberg@bowtec.fi

+358458550202
   
 
 

iceva logo

 

Oy ICEVA Ab är ett år 1981 grundat familjeägt bolag , vars kontor ligger i södra Sverige Landskronassa.
Bolaget har redan i mer än 20 år levererat utrustning till materialhantering och lagring till Finland.
ICEVA är kända för sina snabba leveranser, enkla användargränssnitt, starka, enkla och pålitliga lösningar i deras prisvärda produkter.    
Företaget tillverkar en mängd material hanterings utsrustning både för små eller stora behov. I Finland har redan mer än 60 plastfabriker installerat ICEVAS centralsugsystem för råmaterial transportering.

Venturisugare
1-fas granulatsugare GS
3-fas granulatsugare GS-VP
Centralsugsystem
Material silon
Dagssilo
Säcktömmningssystem
Magnetgaller

 

maguir logo

Maguire Products Inc. är ett 1977 grundat bolag som har blivit världens största materialhanterings leverantör med tanke på gravimetriska doserare.
Företaget satsar hela tiden på produktutveckling och på att hämta nya innovativ utrustning till marknaden. T.ex LPD vakuumtorken som introducerades 1999 är ett bra exempel på detta.
Maguires europeiska avdelning, Maguire Europe grundades 1995. Där finns det eurpeiska försäljningskontoret och ett stort centrallager så att leveranserna kan skötas smidigt och snabbt..

Maguire Products Inc. under 1977 inrätta ett bolag som har nått världens största råvara hantering leverantör när det gäller att administrera gravimetriskt.

Bolaget kontinuerligt investera i produktutveckling och introduktion av nya innovativa produkter utvecklingen av plastindustrin där ett exempel är LPD alipainekuivaaja företaget startade 1999.

Den europeiska byrån Maguire Europa grundades 1995, och i detta sammanhang är det Europeiska Sales Office, samt ett viktigt centrum för att förse mm. Finland för att garantera en snabb leverans.

 

WSB
Gravimetriska doserare

LPD
Vakuumtorkare

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
Bowtec Oy 2013